Voorwaarden

INSCHRIJFVOORWAARDEN.

Samenvatting voorwaarden lidmaatschap:

Bij inschrijving s.v.p. inleveren: een correct ingevuld inschrijfformulier, een kopie legitimatiebewijs en 2 pasfoto’s. Tevens moet je, behalve je lesgeld voor de 1e maand, ook éénmalig een extra maand lesgeld vooruit betalen, dit in verband met de opzegtermijn. Verder betaal je nog €.10.- inschrijfgeld/ administratiekosten. Voorbeeld: is je lesgeld €.30.- per maand, dan betaal je dus de 1e keer: €.30.- lesgeld + €.30.- (extra maand) + €.10.- (administratiekosten) = €.70.-. Voor de rest van je lidmaatschapsperiode betaal je dan €.30.- per maand.

Je moet iedere maand lesgeld betalen, ook als je niet traint, b.v. vanwege ziekte, studie, verhuizing, vakantie, enz.. De betalingsverplichting vervalt pas als je hebt opgezegd. Zolang je ons nog geld schuldig bent, wordt je opzegging echter niet geaccepteerd. Je kunt dus alleen opzeggen, als je bij bent met betalen. Bij aantoonbare ziekte of blessure (doktersverklaring) kan de betaling van het lesgeld tijdelijk worden stilgezet vanaf de dag dat je de verklaring inlevert. Maak hierover duidelijke afspraken.

Als je, door wat voor omstandigheden dan ook, niet meer bij ons kunt trainen, geven wij geen geld terug.

Op sommige lidmaatschapsvormen krijg je korting als je automatisch betaalt d.m.v. een periodieke overschrijving (POV). Alleen met een POV zit je in het lage tarief! (Dus geen korting op normale overboekingen, deze worden tot het normale tarief gerekend.) Periodieke overschrijvingen zelf regelen bij je bank! Onze banknummer: NL77ABNA0836413393, t.n.v. Dance, Mind & Motion, te Rhoon.

 

OPZEGGEN?

Bij opzegging bent je zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen en bewaren van een opzegbewijs. Dit kan bv. het bewijsje zijn dat je krijgt bij het verzenden van een aangetekende brief. Bij mondelinge opzegging wordt door ons een bewijsje verstrekt. Daarom worden telefonische- en onaangetekende schriftelijke opzeggingen door ons niet geaccepteerd. Dit geldt ook voor E-mail.

Je kunt op 2 manieren opzeggen:

1. Per aangetekend brief naar: Fit2Fight, Isaac Israëlslaan 9, 3161 DK, Rhoon. 
2. Persoonlijk in de sportschool bij Carlo. (Contributiekaart meenemen!)


Hou rekening met de opzegtermijn. De maand waarin je opzegt moet in ieder geval betaald zijn. De extra maand, die je bij de inschrijving betaald hebt, wordt bij opzegging niet terugbetaald; daar mag je nog voor trainen. Iemand die b.v. 1 sept. opzegt, moet sept. nog betalen, maar mag tot eind oktober trainen.

Als je de opzegging niet op de juiste manier regelt, kan dit extra kosten met zich meebrengen, die kunnen oplopen tot enkele honderden euro´s.Voorwaarden 10-/20-trainingenkaart:

De 10-/20-trainingenkaart is ideaal als je b.v. onregelmatig traint, of geen vast lid wilt worden. De kaart is 1 jaar geldig. Je betaalt eenvoudig voor 10 of 20 lessen ineens. Je hebt verder geen verplichtingen, zoals een opzegtermijn. Voor iedere les wordt een strip afgestempeld; je betaalt dus alleen als je werkelijk traint.

De kaart is strikt persoonlijk en verliest zijn geldigheid als hij aan derden wordt verkocht of weggegeven. Ongeldige kaarten worden, zonder financiële compensatie, door de sportschool ingenomen. Om verwisseling te voorkomen dient de kaart duidelijk met balpen te worden ingevuld en van een pasfoto voorzien.

Soms kan men door omstandigheden niet meer trainen (b.v. ziekte of verhuizing). Wij geven echter nooit geld terug. Ook bij verlies of diefstal van de kaart is de klant zelf verantwoordelijk voor de financiële gevolgen.

 

ALGEMENE BEPALINGEN:

Ook bij Fit2Fight hebben de klanten zich te houden aan de algemene bepalingen. Ze gelden voor iedereen. Deze bepalingen kunnen van invloed zijn op de sfeer in -, en de uitstraling van de sportschool (we houden het graag gezellig), maar kunnen ook te maken hebben met zaken als betalingscontrole, hygiëne en veiligheid. Het is dus van belang, dat de bepalingen worden nageleefd. Als een klant weigert de bepalingen na te leven, kan in het uiterste geval de toegang tot de sportschool worden ontzegd.


De belangrijkste bepaling:

Volg de instructies van leiding en personeel op. De leiding en het personeel hebben in principe altijd gelijk, ook als ze geen gelijk hebben. We doen natuurlijk ons best om het jou als klant zoveel mogelijk naar de zin te maken, veilig te laten trainen, enz. Dus zit je ergens mee? Kom gerust even overleggen. Wij zijn heel redelijk.


Kleding/Hygiëne:

Sporten s.v.p. in sportkleding, dus niet in een spijkerbroek, op slippers, enz. Niet trainen op de zelfde schoenen waarmee je ook buiten loopt. De sportkleding moet heel en schoon zijn. Dus als je nog een fris gewassen T-shirt hebt liggen, maar er zitten nog wel wat verfvlekken en een gat in van die laatste verbouwing, mag je er toch niet in trainen. Niet met schoenen op de Judomat lopen. Het klinkt allemaal heel logisch, maar toch wordt het nog wel eens vergeten.

Persoonlijke hygiëne is natuurlijk belangrijk in een sportschool. Daarom wordt het door ons erg op prijs gesteld als je daar rekening mee wilt houden. Zorg bv. voor schone nagels en frisse voeten. Laat je bij het trainen zweet achter op een toestel of de vloer? Gebruik even je handdoek om het droog en schoon te maken.

Zie je in de sportschool iets van vuil of rommel? Meld het even bij de leiding. Die kan er dan direct iets aan doen!


Fitness:

Bij de ingang tegenover de herenkleedkamer vind je 2 railtjes, bedoeld voor het plaatsen van je contributiekaart. Gelieve daar je contributiekaart voor aanvang van de training te plaatsen. Als je de sportschool weer verlaat, neem dan a.u.b. je kaart weer mee. Mocht je je kaart vergeten mee te nemen, dan wordt deze in het groene bakje naast de railtjes geplaatst. Je kunt je kaart daar dus de volgende keer weer terugvinden. Heb je een strippenkaart, laat deze dan voor de training aftekenen en berg hem dan gelijk weer op, dus niet op de railtjes plaatsen i.v.m. de kans op verlies.

Ruim stangen, dumbells, kettlebells, clubbells, halterschijven, handgrepen, halterbankjes, sluitringen, stelpennen, enz., enz. altijd netjes op. Plaats dumbells, schijven, e.d. van gelijk gewicht bij elkaar. Op die manier wordt de fitnessruimte overzichtelijker, kun je de benodigde spullen sneller vinden, en train je veiliger. Het is niet leuk en potentieel gevaarlijk om over gewichten te moeten struikelen, die door een ander niet zijn opgeruimd. Verder is bv. het oppakken van dumbells en het terugplaatsen ervan in de rekken een prima bicepstraining. Mocht je een onveilige of rommelige situatie aantreffen, waarschuw gerust even de leiding.

Verder is bij het fitnessen het trainen met een handdoek verplicht. Gebruik de handdoek om bv. op de zitjes te leggen, toestellen na gebruik weer droog te maken, enz. Voor handgrepen e.d. vind je in de fitnessruimte vrij te gebruiken ontsmettingsmiddel en keukenrol.


Overige sporten:

Toon voor de training je contributiekaart aan de betreffende instructeur/instructrice Heb je een strippenkaart, laat deze dan voor de training aftekenen en berg hem dan gelijk weer op. Dit i.v.m. de kans op verlies.


Diefstal :

De sportschool is niet verantwoordelijk bij verlies of diefstal van je spullen. Let dus goed en neem liever geen diefstalgevoelige zaken mee naar de sportschool. We kunnen eventueel sieraden, portemonnees e.d. voor je opbergen, maar ook dan accepteren wij verder geen enkele verantwoordelijkheid.


Blessures:

Bij sportbeoefening kunnen blessures ontstaan. Bij het beoefenen van bv. een vechtsport kun je wel eens tegen een onbedoeld harde trap of klap aanlopen, verkeerd terecht komen bij een val, enz. Bij fitness verrek je misschien een spier of valt er een gewicht op je voet. Wij proberen dit soort ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom moeten de instructies van ons personeel zoveel mogelijk opgevolgd worden. De sportschool kan verder niet verantwoordelijk worden gesteld voor blessures. Deelname aan één van onze activiteiten is geheel voor eigen risico, en we doen een beroep op je gezond verstand om ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Inschrijfformulier!

Hier kun je het Inschrijfformulier bekijken.

 


 

 

Je kunt het ook opladen, uitprinten en invullen. Dat scheelt weer tijd bij de inschrijving zelf.

Eventuele aanbiedingen worden bij de inschrijving verrekend.
 

Lestijden

Openingstijden
Fitness
Cross-Fitness

 • Ma. van 10.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 22.00.
 • Di. van 10.00 tot 13.00 en van 18.00 tot 22.00.
 • Wo. van 10.00 tot 12.00 en van 18.00 tot 22.00.
 • Do. van 10.00 tot 13.00 en van 18.00 tot 22.00.
 • Vr. van 10.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 22.00.
 • Za. van 10.00 tot 12.00.
 • Zo. van 11.30 tot 14.00.

Kickboksen

 • Ma. 19.00
 • Di. 19.15
 • Do. 19.00
 • Vr. 20.30
 • Za. 10.45

Kickboksen jeugd 8-13 jr.

 • Op dit moment zijn er geen lessen. We zoeken een nieuwe jeugdtrainer....

Man-Do-Kwan

 • Di. 19.15
 • Do. 19.00
 • Za. 10.45

Bagua Kung-Fu

 • Zo. 12.15

Brazilian Jiu-Jitsu

 • Variabele lestijden.
 • Afspreken gaat via een groeps-app.

MMA

 • Ma. 19.00
 • Verder variabele lestijden.
 • Afspreken gaat via een groeps-app.

Boksen

 • Variabele lestijden.
 • Afspreken gaat via een groeps-app.

Escrima

 • Di. 20.30
 • Vr. 19.30

Tai-Chi

 • Do. 20.15

Qi-Gong

 • Do. 20.15

 

Betalen via bank?

Banknr. NL77ABNA0836413393, t.n.v. Dance, Mind & Motion, Rhoon.