Fitness 55+

Een gezonde levensstijl is juist voor 55plussers van belang. Fit2Fight biedt 55+Fitness aan.

55+Fitness is een aangepaste trainingsvorm waarbij gezond bewegen op een gezellige manier en tegen een aangepast tarief centraal staat. Tevens kun je de nodige sociale contacten opdoen met leeftijdsgenoten.

 


Het is in principe voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. Omdat de zwaarte van de oefeningen eenvoudig aan te passen is, kan er rekening worden gehouden met de sterke en zwakke punten van iedereen. De training kan zonder problemen worden aangepast, en je kunt dus zo licht of zo zwaar trainen als je zelf wilt. Rekening houden met je eigen fysieke mogelijkheden en beperkingen is geen enkel probleem.

Bij de training wordt er gebruik gemaakt van diverse soorten apparatuur en trainingsattributen. Cardio-apparatuur, zoals bv. een loopband, roeimachine of stepper, is bedoeld om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Je verbrandt er extra calorieƫn mee, dus in combinatie met een dieet is cardiotraining geschikt voor mensen die willen afvallen. Met cardiotraining worden er ook spieren verstevigd die in het dagelijks leven van belang zijn voor zaken zoals lopen, fietsen, traplopen, enz.

Verder zijn er ook spierverstevigende oefeningen mogelijk. Hiervoor wordt de nodige gewichtsapparatuur gebruikt, maar ook losse gewichten, zoals dumbells en barbells, en verder ook Cross-Fitness attributen, zoals Clubbells en TRX.

Ook een belangrijk onderdeel voor senioren: het trainen van het evenwicht, waardoor vallen kan worden voorkomen.

Voordelen van 55+Fitness:

55+Fitness helpt om langer vitaal te blijven en zorgt ervoor dat u langer in goede gezondheid blijft leven. Het bestrijdt overgewicht, hoge bloeddruk, hartkwalen en stress en leidt tot verbeteringen in coƶrdinatie, kracht, balans, flexibiliteit, ademhaling, spijsvertering, emotionele balans, uithoudingsvermogen, energie en algeheel gevoel van welzijn.

Het geeft verbetering bij hoge bloeddruk, artritis, rugpijn, gewrichtsklachten, ademhalingsproblemen, spijsverterings- en zenuwstoornissen, ziekte van Parkinson, hersenbeschadigingen, MS, beroerte en hartkwalen. 55+Fitness ondersteunt het immuunsysteem, verbetert de lichaamshouding, vermindert de degeneratie van de ruggengraat, bevordert de botdichtheid, helpt vallen bij ouderen te voorkomen en is gunstig voor het vetgehalte in het bloed wat o.a. helpt om aderverkalking te voorkomen.

De begeleiding is in handen van Ronald Thuvis, sport-instructeur, haptonomisch masseur en NGS/NSF-erkend sportmasseur.

 

Openingstijden
Fitness
Cross-Fitness

  • Ma. van 10.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 22.00.
  • Di. van 10.00 tot 13.00 en van 18.00 tot 22.00.
  • Wo. van 10.00 tot 12.00 en van 18.00 tot 22.00.
  • Do. van 10.00 tot 13.00 en van 18.00 tot 22.00.
  • Vr. van 10.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 22.00.
  • Za. van 10.00 tot 12.00.
  • Zo. van 11.30 tot 14.00.

 

Fitness 55+ onbeperkt:
17.50 p.mnd.
Geen contract! Per maand opzegbaar!


Een proefles/-training Fitness kost 10.-.
Als je je inschrijft voor vervolglessen, wordt er 10.- op je contributie in mindering gebracht.

 


 

Fit en gezond

 

Wil jij ook sporten bij Fit2Fight? Hier vind je het lesrooster en onze lokatie.

Intensievere begeleiding nodig? Wij hebben Personal Trainers in huis!

Voor meer info, neem contact op.

E-mail: info@kickboksenrotterdam.com
Tel: 010 495 06 37
(bgg 06 111 30 175)

Wij verkopen Voedings-Supplementen zoals Multi-Vitaminen, Creatine, Amino-Acids, Eiwit-shakes, Maaltijdvervangers en FatBurner-capsules. Voor diverse Fitness-producten; vraag bij de leiding! We hebben veel in huis, of kunnen het voor je bestellen!