Zelfverdediging

Zelfverdediging: jezelf effectief leren verdedigen, bv. in een straatgevecht. Het gaat hier om een zelfverdedigingsmethode die o.a. uitgaat van het principe van balansverstoring. Je leert zelf in balans te blijven, terwijl je de tegenstander uit balans brengt. Deze principes vind je ook terug in bepaalde Kung-Fu stijlen, Tai-Chi, Systema, Aikido, en ook wel in Judo. Waar je met Judo zowel over techniek als kracht moet beschikken, gaat het bij Street-Defence vooral om techniek, controle over de tegenstander en timing. Je hoeft er niet sterk voor te zijn.

Je leert in balans mee te geven waar de tegenstander juist weerstand verwacht. Je geeft een tegenstander het gevoel tegen lucht te vechten door op het juiste moment weg te stappen, te ontspannen en mee te geven. Tegelijk leer je weerstand te bieden op het moment dat de tegenstander dit juist niet verwacht. Beheersing van de eigen balans, en inzicht in het balans van de tegenstander zijn essentieel.

Wie geeft les? Drs. Carlo Thuvis, hij heeft meer dan 50 jaar ervaring in diverse vechtsporten, en hij heeft meerdere dan-graden in diverse vechtstijlen, zoals Pancrase, Tae-Kwon-Do, Man-Do-Kwan, en Karate. Hij weet als geen ander hoe een gevecht er in de praktijk kan verlopen.

De zelfverdediging, die je leert bij Fit2Fight, is een bron van inspiratie voor iedere vechtsporter, ongeacht ervaring of achtergrond. Het laat zich moeiteloos met ander stijlen combineren. Bij Fit2Fight wordt Zelfverdediging vooral gecombineerd met Bagua Kung-Fu en Man-Do-Kwan, omdat deze stijlen elkaar versterken en completeren.

 

 

Vechtsport 1 x p.w.
Optie 1: Losse lessen: 10.- per training.
Optie 2: Strippenkaart: 10 lessen voor 70.-
Optie 3: Strippenkaart: 20 lessen voor 125.-


Vechtsport onbeperkt:
Optie 1. Losse maand (geen lidmaatschap): 32.50 p.mnd.
Optie 2. Lidmaatschap met Perodieke Overschrijving (POV): 25.- p.mnd.
- Contract met een opzegtermijn van 1 maand.
- Geen jaarcontract! (Zie inschrijfvoorwaarden)
Optie 3: Jaarbetaling; 250.- (2 mndn gratis!)


Vechtsport onbeperkt + Fitness onbeperkt:
Optie 1. Losse maand (geen lidmaatschap): 42.50 p.mnd.
Optie 2. Lidmaatschap met Perodieke Overschrijving (POV): 32.50 p.mnd.
- Contract met een opzegtermijn van 1 maand.
- Geen jaarcontract! (Zie inschrijfvoorwaarden)
Optie 3: Jaarbetaling; 325.- (2 mndn gratis!)


Gratis proefles!

 

Fight

 

Wil jij ook sporten bij Fit2Fight? Hier vind je het lesrooster en onze lokatie.

Intensievere begeleiding nodig? Wij hebben Personal Trainers in huis!

Voor meer info, neem contact op.

E-mail: info@kickboksenrotterdam.com
Tel: 010 495 06 37
(bgg 06 298 40 392)

Voor Bokshandchoenen, Scheenbeschermers, Voedings-Supplementen (Multi-Vitaminen, Creatine, Amino-Acids, Eiwit-shakes, Maaltijdvervangers, FatBurners), en voor diverse Fitness-producten; vraag bij de leiding! We hebben veel in huis, of kunnen het voor je bestellen!