Kickboksen Barendrecht

Kickbokslessen in Barendrecht? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.

 


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Barendrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 47.103 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 21,74 km² (waarvan 1,34 km² water). Een inwoner van Barendrecht wordt een Barendrechter genoemd. De gemeente is een van de BAR-gemeenten en behoort tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan het eind van de Middenbaan is het theater Het Kruispunt te vinden en dichtbij het gemeentehuis en gemeentehuisplein. Het gemeentehuisplein wordt gebruikt voor de weekmarkt (vrijdag), als parkeerplaats en één keer per jaar (rondom Koninginnedag) voor de kermis.

In 1997 is begonnen met de aanleg van een Vinex-wijk op het grondgebied ten westen van de A29 met ongeveer 7600 woningen. Deze wijk heeft de naam Carnisselande gekregen. Sinds 25 oktober 2004 rijdt tramlijn 25 van de RET vanaf Rotterdam Schiebroek naar het nieuwe winkelcentrum Carnisse Veste gelegen in die nieuwe wijk.

Barendrecht heeft veel openbaar vervoersfaciliteiten. Drie OV-bedrijven doen Barendrecht aan via bus, trein of tram, en wel de RET, NS en Qbuzz. De buslijnen worden door Qbuzz gedaan, behalve de nachtbus die door de RET wordt gedaan. Met ingang van 9 december 2012 worden alle busdiensten door de RET verzorgd.

We zijn op zoek naar een lokatie in Barendrecht om kickbokslessen te kunnen geven. Barendrecht heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.