Kickboksen Rotterdam Tarwewijk

Kickbokslessen in de Tarwewijk? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

De Tarwewijk ligt in het noordoosten van de Rotterdamse deelgemeente Charlois. In de wijk staan voornamelijk woonhuizen in de vorm van portiekwoningen en kleine eengezinswoninkjes. Er zijn enkele winkels en verschillende scholen.

Aan de noordzijde (bij de Brielselaan) wordt de wijk begrensd door de Maashaven. Hier bevinden zich enkele (vroegere) graanbedrijven en opslagplaatsen, zoals de Meneba, de Quaker en de Maassilo. Tegenover de Maassilo en het metrostation staat het complex Queen of the South. Aan de oostzijde grenst de Tarwewijk aan de deelgemeente Feijenoord op de Dordtselaan. Deze straat is een van de belangrijkste straten van de Millinxbuurt. Verder wordt de Tarwewijk begrensd door de Pleinweg, die van Zuidplein naar het Maastunnelplein loopt. Enkele grote straten: Brielselaan, Pleinweg, Dordtselaan, Mijnsherenlaan, Wolphaertsbocht, Katendrechtse Lagedijk en de Bas Jungeriusstraat.

We zijn op zoek naar een lokatie in de Tarwewijk om kickbokslessen te kunnen geven. De Tarwewijk heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.