Kickboksen Spijkenisse

Kickbokslessen in Spijkenisse? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Spijkenisse is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland Putten. De gemeente telt 72.215 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) en beslaat ruim 30 km², waarvan 4,07 km² water. Qua inwoners is het de 42e gemeente van Nederland en de derde plaats binnen de Stadsregio Rotterdam (ook bekend als het Rijnmond-gebied). Spijkenisse grenst in het zuiden en westen aan Bernisse en Korendijk en in het noorden en oosten aan Albrandswaard en Rotterdam.

De kernen Hekelingen (tot 1966 een aparte gemeente) en Beerenplaat vallen tevens binnen de gemeente Spijkenisse. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

In 1985 werd (in verband met de groeikern-verstedelijking) Spijkenisse wederom bereikbaar per rails, dit keer door aansluiting op het Rotterdamse metronet.

De Rotterdamse metro heeft tegenwoordig haar eindpunt in Spijkenisse. Nadat de metro vanuit de tunnel onder de Oude Maas is bovengekomen, stopt hij op de stations Spijkenisse Centrum, Heemraadlaan en De Akkers. Om vanuit Spijkenisse met de trein te gaan reizen, zijn er twee mogelijkheden: richting Den Haag of Leiden met metrolijn C via Pernis naar Schiedam Centrum. voor overige richtingen metrolijn D via Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Rotterdam-Zuid (Zuidplein) naar Rotterdam Centraal.

We zijn op zoek naar een lokatie in Spijkenisse om kickbokslessen te kunnen geven. Spijkenisse heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.