Kickboksen Rhoon

Kickbokslessen in Rhoon? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Rhoon is een dorp ten zuidwesten van Rotterdam, gelegen op het eiland IJsselmonde. Rhoon, oorspronkelijk een uitgestrekt dijkdorp, kenmerkt zich tegenwoordig vooral door de grootschalige naoorlogse uitbreidingen; omgeving L.G. Molenaarstraat (jaren 50), Rhoon-Zuid (jaren 50/60), ’t Ghijseland (jaren 70), de Huyters en Rhoon-Noord (jaren 80), omgeving Saffierlaan-Portland (jaren 90) en het in aanbouw zijnde Essendael (21e eeuw). Rhoon is een rustig dorp, met veel forensen uit de haven van Rotterdam. Het dorp wordt ontsloten door de N492 (Groene Kruisweg), de A15 en het metrostation Rhoon.

Sinds 1 januari 1985 maakt het samen met Poortugaal deel uit van de gemeente Albrandswaard. Rhoon ligt op de westelijke helft van het eiland IJsselmonde. Het ligt aan de zuidzijde van het eiland langs de Oude Maas ten oosten van Poortugaal, ten westen van Barendrecht en ten zuidwesten van Rotterdam.

Rhoon is bereikbaar via de A15, afslag 19. Door Rhoon loopt de Groene Kruisweg, ook bekend als N492. Het metrostation Rhoon, een station van metrolijn D, verbindt Rhoon met Rotterdam in het "noorden" en Hoogvliet en Spijkenisse in het "zuiden". Het tweede traject van het Erasmuspad eindigt in Rhoon.

Door Rhoon rijden de buslijnen 62 en BOB-bus B7. Vanaf de kop van de jachthaven vaart een fiets-/voetveer naar Oud-Beijerland en Beerenplaat. In 2006 is de Rhoonse Baan geopend. Deze komt vanuit Portland en sluit deze weg via Rhoon en de Groene Kruisweg aan op de A15.

We zijn op zoek naar een lokatie in Rhoon om kickbokslessen te kunnen geven. Rhoon heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.