Kickboksen Pernis

Kickbokslessen in Pernis? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.

 

 


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Pernis is een dorp tussen de havens van de gemeente Rotterdam in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland IJsselmonde. Het dorp telt 4789 inwoners (2011) en heeft een oppervlakte van 1,6 km². Pernis is vanaf 3 maart 2010 een deelgemeente. Enerzijds komt dit door de kleine omvang van de wijk, anderzijds doordat Pernis zijn wijze van besturen behield toen het in 1934 geannexeerd werd door de gemeente Rotterdam. Pernis heeft ondanks de nabijheid van de grote stad Rotterdam zijn dorpse karakter weten te behouden. De bevolking bestaat voor het overgrote deel uit autochtonen. Lange tijd lag Pernis vrij geïsoleerd ten opzichte van de stad. De verbinding met Rotterdam werd voornamelijk onderhouden door de Pernisserboot die een keer of zes per dag tot 'De Boompjes' (dichtbij de Willemsbrug) voer en ook aanlegde in Schiedam en Delfshaven. Bij de annexatie door Rotterdam kwam er een R.E.T. busdienst, lijn F, die via toenmalig gehucht De Heij en De Heijplaat rond de Waalhaven naar Charlois reed, waar men kon overstappen op tram 2 die de hele stad doorging tot station D.P. (Delftsche Poort), het huidige C.S. In 2002 werd het metrostation Pernis geopend aan de nieuw aangelegde Beneluxlijn, onderdeel van de Calandlijn. Hierdoor is de reistijd naar het centrum van de stad teruggebracht tot minder dan 20 minuten. Op 3 juli 2010 passeerde de eerste etappe van de Ronde van Frankrijk 2010 dit dorpje.

We zijn op zoek naar een lokatie in Pernis om kickbokslessen te kunnen geven. Pernis heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.