Kickboksen Schiedam

Kickbokslessen in Hoogvliet? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.


K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Schiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

We zijn op zoek naar een lokatie in Schiedam om Kickbokslessen te kunnen geven. Schiedam heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede Kickboksschool ontbreekt er nog.

Misschien wel voor onze lessen geschikt: Wijkcentrum De Erker, Jan van Avennesstraat 32, 3117 PR Schiedam, Wijkcentrum De Blauwe Brug, Bachplein 590, 3122 JM Schiedam, Wijkcentrum Dreesplein, Dr. Willem Dreesplein, 2 3119 CW Schiedam, Wijkcentrum Oost, Boerhaavelaan 79, 3112 LD Schiedam of Wijkcentrum Zuid, Dwarsstraat 42, 3114 LC Schiedam.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.