Kickboksen Hoogvliet

Kickbokslessen in Hoogvliet? We zijn op zoek naar een nieuwe lokatie.

 

 

K1 Kickboksen en Thai-Boxing onder leiding van Ronald Thuvis en Michael den Arend, instructeurs met tientallen jaren vechtsportervaring in meerdere vechtsporten.

Door hun kennis en ervaring weten zij alle ins-and-outs van het kickboksen feilloos uit te leggen. Er wordt o.a. gewerkt aan techniek, conditie, kracht, snelheid, lenigheid, ringtactiek en de reflexen. Kortom een zeer complete training.

K1 Kickboksen en Thai-Boxing zijn wedstrijdsporten, maar hebben uiteraard ook een grote zelfverdedigingswaarde. Vechters van Team Fit2Fight hebben gevochten bij alle grote bonden, en hebben daarbij diverse titels behaald. De training richt zich zowel op de wedstrijdvechter, als op de recreant. Door de wedstrijdjongens onderling wat harder te laten trainen, maar er voor te zorgen dat ze zich inhouden bij de recreanten, blijft de training gezond en de sfeer ontspannen.
 

 

Wij trekken niet alleen kickboksers uit Charlois, maar ook uit omliggende wijken en plaatsen, zoals: Zuidwijk, Tarwewijk, Ijsselmonde, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Hoogvliet, Pernis en Schiedam.
 

Hoogvliet is een deelgemeente van de gemeente Rotterdam. Hoogvliet is een voormalig dorp en gemeente in Zuid-Holland. Hoogvliet werd in 1934 (tegelijk met Pernis) geannexeerd door de gemeente Rotterdam.

Hoogvliet heeft aansluitingen op de snelwegen A4 (Beneluxtunnel) en A15 (Botlektunnel). Twee bruggen over de Oude Maas, de Spijkenissebrug, verbindt de plaats met Spijkenisse en de Botlekbrug verbindt Hoogvliet met de Botlek. De op een na langste weg van Nederland, de Groene Kruisweg doorkruist Hoogvliet. Ook is Hoogvliet aangesloten op het Rotterdamse metronet; de drie Hoogvlietse metrostations worden bediend door de lijnen C en D. Het busnet in Hoogvliet wordt ook bediend door de RET, de buslijnen door Hoogvliet zijn lijn 78 door Westpunt en Oudeland, lijn 79 door Boomgaardshoek naar Poortugaal, lijn 80 door Zalmplaat en Meeuwenplaat en de Bob-bus B7 en B8 brengt de stappers in de vroege uurtjes terug.

We zijn op zoek naar een lokatie in Hoogvliet om kickbokslessen te kunnen geven. Hoogvliet heeft bijna alles in huis om heerlijk te kunnen leven, wonen en werken. Alleen een goede kickboksschool ontbreekt er nog.

We zijn er mee bezig. Heb jij nog ideeen? Neem gerust contact op.

Wil je ook goed leren Kickboksen bij Fit2Fight, het beste vechtsportcentrum van Rotterdam-Zuid / Charlois? Hier vind je het lesrooster, onze scherpe tarieven en onze lokatie. Kom gerust eens langs. Een proefles is gratis.

Info over de wedstrijdvechters van Fit2Fight vind je op de Fighterspage.